YamaMama online

Pääset nyt osallistumaan YamaMaman tunneille myös virtuaalisesti myhelt.com sivuston kautta! YOGAFUNC-harjoitus löytyy sekä Easy Peasy versiona aloittelevalle funcsterille, että Hard Core versiona konkareille.YINJOOGA-harjoitus on rauhallinen ja meditoiva joogatunti joka sopii ihan kaikille tasapainottamaan kehoa ja mieltä. Silvertaso 7 euroa/kk: Sisältää kaikki YinJoogatunnit sekä meditaatio- ja hengitysharjoitukset. Goldtaso 15 euroa/kk: Sisältää kaikki YamaMaman tunnit. Löydät YamaMaman […]

Read More »

Joogaretriitit Ibizalle

Suurta suosiota saavuttanut YamaMaman joogaretriitti Ibizalle saa jatkoa ja lähdemme Ibizalle sekä kesäkuussa 2021. Lisätietoa myöhemmin. Vuoden 2020 retriitit ovat koronan takia peruttu. Rajattu määrä osallistujia mahtuu mukaan. Ohjauskieli on suomi, ruotsi ja englanti, riippuen osallistujien äidinkielestä. Kuvia edelliseltä retriitiltä, lokakuussa 2019.

Read More »

Virkistyspäivän jooga

YamaMama tarjoaa joogan yksityistunteja ja yritystunteja.Yksityistunti sopii yhdelle, kahdelle tai pienelle ryhmälle, uusille aloittelijoille tai jo aiemmin jooganneille. Yksi kestosuosikeista on Skumppajooga!Lue lisää tästä.

Read More »