Saariston talvitaikaa joogaretriitti 7. – 9.1.2022

Saariston talvitaikaa joogaretriitti 7. – 9.1.2022

Tämä on jotain aivan uutta, ihanaa ja inspiroivaa. Can’t wait!
Joogaretriitille mukaan lähtee tällä kertaa tähtivieraita ja suuntaamme kohti unelmiamme.

Tähtivieraamme:
⭐️ Jan Jämsén – Shamaani
Jan on taiteilija ja shamaani kymmenien vuosien kokemuksella. Yinjoogan päätteeksi pääset rentoutumaan maagisen shamaanirummun kuminaan.
Rummun matala soundi rentouttaa kehoa ja mieltä. Rumpu yhdistää meidät luontoon ja herättelee ikiaikaista luontoyhteyttämme vieden meidät vaikka shamanistiselle matkalle.
Tätä kokemusta et tulee unohtamaan!

⭐️ Tuija Gustaffson – Korutaiteilija ja joogi
Pääset tekemään aivan oman mala-korun Tuiskun opastuksella.
Mala-koruilla on ollut jo vuosituhansien ajan oma tärkeä roolinsa niin buddhalaisten, hindujen kuin joogienkin meditointiharjoituksissa. Perinteen mukaan malalle annetaan aina jokin tarkoitusperä tai mantra. Toiselle se voi olla työkalu meditaation tukena, kun taas jotakin se auttaa keskittymään ja löytämään polun kohti tavoitteitaan ja unelmiaan. Jokainen helmi on suunniteltu pitämään lukua mantroja tai rukouksia toistettaessa. Yleisemmin Mala-koruissa on 108 kappaletta helmiä, joiden lisäksi mukana on suurempi ”guru” kivi. 108 kerrotaan olevan pyhä numero hindulaisuudessa,
Lue lisää Tuijan koruista tästä >>

⭐️ Maria Muller – Lifecoach ja energiahoitaja
Maria pitää meille aarrekartta-työpajan jossa teemme unelmistamme kartan (visual board) ja manifestoimme nämä universumille 💫. Aarrekartan voima perustuu siihen, että se valmistaa henkisesti muutokseen ja saa tekijänsä avoimeksi uusille ratkaisuille. Unelman tiedostaminen ja siihen uskominen voivat muuttaa tapaa tarkastella todellisuutta. Unelmilla ei ole rajoja!
Marialle voi myös varata aikoja energiahoitoihin.
Lisää Mariasta tästä >>

Aika:
Pe 7. – Su 9.1.2022

Paikka:
Hotel Nestor and Restaurant Back Pocket,
Österretaisintie 45, 21710 Korpo

Hinta:
380 € + mala-koru 60 €

Ohjelma:
Pe 7.1.
13.30 – 14.00 Kokoontuminen & tutustuminen
14.00 – 16.30 Aarrekartan työpaja
17.00 – 19.00 Päivällinen
20.00 – 21.15 YinJooga, 75 min
21.30 – 22.30 Tea & Chill & Sauna

La 8.1.
8.30 – 9.45 Hatha Jooga, 75 min
10.15 – 11.15 Aamupala
12.00 – 15.00 Mala-korujen työpaja
17.00 – 18.30 Päivällinen
19.30 – 20.15 YinJooga + Shamaanirummut
20.30 – 22.30 Tea & Chill & Sauna

Su 9.1.
8.30 – 9.30 Hatha Jooga, 60 min
10.00 – 11.30 Aamupala + lopetus
12.00 Huoneiden luovutus

Missä on Korppoo? 
Korppoo (ruots. Korpo) on entinen Suomen kunta, nyt osa Paraisten kaupunkia, joka sijaitsee Turunmaan saaristossa. Korppooseen mennään kahdella lossilla. Korppoon saaristossa on sekä vehreitä saaria että karua karikkoa. Korppoon metsissä voi vaellella syysmyrskyjen raivotessa tai talven peiteltyä luonnon ensilumeen. Täällä on myös rantoja, joita pitkin kulkea ja salmi jossa meloa: kaiken kaikkiaan saaristoluonto tarjoaa mahdollisuuksia elämyksiin, jotka ylittävät toinen toisensa. Korppoossa taivas ja meri kohtaavat, ja sinä olet niiden saumakohdassa.

Majoitus ja ruokailu
Majoitus on kauniissa Hotel Nestor boutique hotellissa, 2–5 hengen huoneissa. Huom! Yhden hengen huoneita voi varata Faffas B&B:sta, joka sijaitsee hotellimme vieressä. Mainitse tästä ilmoittautumisen yhteydessä.
Herkullisen ruoan syömme hotellin omassa ravintolassa Back Pocket jossa huippukokki William Hellgren loihtii meille illallisen sekä perjantaina että lauantaina. William on aikaisemmin työskennellyt kolmen tähden Michelin-ravintola Franzénissa, Tukholmassa.
Olemme retriitin aikana hotellin ainoat vieraat ja siksi olemme kun kotonamme. Hotellin sauna ja jacuzzi on vapaasti käytössämme koko retriitin ajan.

Joogatunnit
Joogaamme yhdessä aamulla ja illalla. Aamulla dynaaminen hathajooga ja illalla rentouttava yinjooga. Aikaisempaa kokemusta ei välttämättä tarvitse joogasta olla, ohjaaja rakentaa aina tunnit osallistujien mukaan ja tarjoaa eri vaihtoehtoja.
Retriitin emäntänä ja joogatuntien ohjaajana toimii Carina Pitkänen, 25 vuoden ohjaajakokemuksella. Paikalta voit vuokrata maton viikonlopun ajaksi (5 €). Myös vilttejä löytyy ja muutama lainablokki.

Paikkoja retriitille on 15
Retriitti on TÄYNNÄ!
Lisätietoa: info@yamamama.fi

Klikkaa videon merkkiä.